3.9.2024 11:18
Helsingfors Simsällskap r.f.

Syyskuun tiedote

Syksy on täällä (vaikka kelit ovatkin kovin kesäiset vielä) ja kausi on käynnistynyt kaikilla ryhmillä! Viimeisetkin kurssit pääsevät alkuun ensi sunnuntaina Pirkkolassa ja siitä eteenpäin on talvikausi toden teolla käynnistynyt. Kauden aloituksen myötä myös ensimmäiset kausimaksulaskut ovat lähteneet uimareille - mikäli et ehtinyt päivittää laskutussykliäsi ja haluaisit sitä muuttaa tai jos sinulla on muutoin kysyttävää laskustasi, olethan rohkeasti yhteydessä toiminnanjohtajaan!

Muistithan lisenssin?

Kilpauimarit tarvitsevat Blue Card -kilpalisenssin, harrasteryhmien uimareille on tarjolla uusi Nuorten harrastelisenssi (jolla voi osallistua HSS Cup -kisoihin!) ja lasten tekniikkakursseille suosittelemme vapaaehtoista Vesipeto Harrastepassia. Lisätietoa ja ohjeet ostoon löydät Uimaliiton sivuilta!

Hössö-uinnit 21.9.2024

Simmis järjestää kansalliset kilpailut Hössö-uinnit Mäkelänrinteen uintikseskuksessa lauantaina 21.9.2024. Kilpailut starttaavat klo 16:00 ja uimareiden verryttely alkaa klo 15:00.

10-rataiset kilpailut tarvitsevat paikalle uimareiden lisäksi suuren joukon vapaaehtoisia toimitsijoita. Toimitsijana pääset näkemään uintikilpailujen kulisseihin ja seuraamaan itse kisatapahtumaa aitiopaikalta - ilmoittauduthan mukaan toimitsijaksi tämän linkin kautta. Huom! Linkki on juuri päivitetty - jos olet ilmoittautunut aiemmin, käythän ilmoittautumassa uudelleen!

Toimitsijakoulutus 14.9.2024

Jos sinulla ei vielä ole toimitsijakorttia, ehdit vielä ilmoittautua toimitsijakoulutukseen lauantaina 14.9.2024 Hakunilassa (Simmis Wanda järjestää).

Ilmoittautumisen yhteydessä merkitse seuraksi Simmis ja maksumuotona LASKUTUS, jotta lasku tulee suoraan Simmikselle. Suosittelemme uusille toimitsijoille osallistumista paikan päällä. Kortin uusijoille tarjolla myös Teams-vaihtoehto!

Seuravarusteet

Simmiksen seuravarusteet ovat tilattavissa altaalle.com -verkkokaupasta - tilausaikaa on vielä tämä viikko! Mallikappaleet uudesta kevyemmästä parka-takista ovat nyt sovitettavissa Mäkelänrinteen Altaalle-myymälässä!

Pirkkolan uimahallin pysäköinti muuttuu maksulliseksi

Pirkkolan liikuntapuiston uimahallin puoleisesta pysäköintialueesta tulee maksullinen 16.9.2024 alkaen. Maksullisuus on joka päivä ympäri vuorokauden, pysäköintimaksu 1 €/3 h, seuraavat tunnit 0,50 €/h. Pirkkolantien läheisyydessä oleva alaparkkialue pysyy yhä maksuttomana. Lisätietoja aiheesta Helsingin kaupungin tiedotteessa!

Uudet säännöt - uusi tilikausi - uudet jäsenluokat

Keväällä hyväksyttyjen uusien sääntöjen mukaisesti seuran tilikausi noudattelee nyt uintivuotta (1.8.-31.7.). Samalla päivittyy jäsenyyskausi. Uudet aloittavat uimarit saavat syyskuun aikana jäsenmaksulaskun (25 €) uintikaudelle 2024-2025. Vanhat jäsenet ovat jo maksaneet jäsenyytensä vuoden loppuun saakka ja heille lähtee jäsenmaksulasku puolikkaasta vuodesta (12,50 €) tammi-helmikuussa.

Seuran jäseniksi liitetään automaattisesti uimarit ja uintikurssilaiset (jäsenmaksu sisältyy kurssihintaan).

Kannustamme myös uimareiden vanhempia liittymään jäseneksi ja tulemaan mukaan myös päätöksentekoon vuosikokouksessa. Uusien sääntöjen myötä jäsenluokkiin on lisätty toimitsijajäsen seuran vapaaehtoistoimijoille. Toimitsijajäseneksi voidaan hyväksyä jäsen, joka on toiminut aktiivisesti seuran vapaaehtoisena (uintikilpailuissa, hallitustyössä, ym.).

Seuran jäsenyyttä voit hakea tästä linkistä! Seuran hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksissaan ja jäsenmaksu laskutetaan hyväksymisen jälkeen. Jäsenhakemuksella voi hakeutua varsinaiseksi jäseneksi, toimitsijajäseneksi tai tukijäseneksi. Jäsenmaksut kaudelle 2024-2025 ovat:

  • 25 € varsinainen jäsen
  • 10 € toimitsijajäsen
  • 150 € tukijäsen