2.8.2024 11:34
Helsingfors Simsällskap r.f.

Elokuun tiedote

Kilparyhmien syyskausi on pikkuhiljaa alkamassa kaikilla kilpauintiryhmillä - osa on jo ehtinyt altaaseen ja osa aloittelee elokuun aikana. Harrasteryhmien harjoitukset päästään aloittamaan syyskuun alussa. Valmentajat tiedottavat tarkemmin omien ryhmiensä harjoitusajoista viimeistään elokuun aikana.

Valmennusryhmien uudet kausimaksut koko uintivuodelle on vahvistettu ja ne löytyvät myös tämän tiedotteen liitetiedostona. Ensimmäiset laskut lähtevät syyskuun alussa. Päivitäthän myClubissa jäsentietoihin toivomasi laskutussyklin!

Mikäli et enää jatka uintia valmennusryhmässä syyskaudella, ilmoitathan lopetuksesta toiminnanjohtajalle osoitteeseen info@simmis.fi mahdollisimman pian.

Syksyn uintikurssit myynnissä

Syksyn uintikursseille on vielä hyvin paikkoja jäljellä, sillä lisäsimme kurssitarjontaamme tälle syksylle melkoisesti. Kerrothan Simmis-kursseista myös tutuillesi! Kurssikausi alkaa elo-syyskuun taitteessa kurssipaikasta riippuen. Lisätietoja tarjonnasta ja kaikki syksyn kurssien ilmoittautumislinkit löytyvät kotisivujemme uudistetun Kurssitoiminta-kokonaisuuden alta.

Seuravarusteet

Simmiksen seuravarusteet ovat tilattavissa altaalle.com -verkkokaupasta - valikoimiin on tulossa lähipäivinä toinen vaihtoehto uimarin parka-takista (kevyempi ja hieman edullisempi vaihtoehto). Seuravarustevarastoja täydennetään taas elokuun tilausten jälkeen, joten nyt on oikea hetki tehdä tarvittavat varustetilaukset. Muistathan mainita Simmis-koodin tilauksen yhteydessä, jotta saat 20 % alennuksen kaikista tuotteista. Koodin voit tarvittaessa tarkistaa ryhmän joukkueenjohtajalta, valmentajalta tai toiminnanjohtajalta.

Kilpauintiryhmien uimarit: käyttehän päivittämässä t-paitakokonne myClubin jäsentietoihinne syyskauden t-paitatilausta varten elokuun aikana. Mikäli haluat tilata itsellesi nimikkolakin, se kannattaa tehdä elokuun aikana altaalle.com -verkkokaupasta - elokuussa tehdyt tilaukset toimitetaan vaikka minimimäärät eivät täyttyisi!

Koko seuran kauden aloitus ke 21.8.2024 klo 18:30 Hietsun Paviljongissa

Tervetuloa koko seuran yhteiseen kauden aloitustapahtumaan keskiviikkona 21.8.2024 klo 18:30 - n. klo 21:00 Hietsun Paviljonkiin. Uintiharjoituksia ei järjestetä keskiviikkoiltana.

Tilaisuudessa palkitaan uintivuoden 2023-2024 urheilijoita ja muita toimijoita ja käydään läpi tulevan kauden suunnitelmia ja ajankohtaisia asioita. Yhteisen palkitsemistilaisuuden jälkeen jakaudumme kahteen osioon: uimareiden ohjelma jatkuu rannan puolella ja vanhempien ohjelma paviljongissa.

Tilaisuudessa on paikalla mm. valmentajia, seuran hallituksen jäseniä, toiminnanjohtaja ja joukkueenjohtajia - pääset siis halutessasi keskustelemaan ja esittämään kysymyksiä eri seuratoimijoille. Toivomme paikalle mahdollisimman paljon uimareita ja vanhempia. Ilmoittauduttehan mukaan myClubissa uimarin jäsentilillä, jotta osaamme mitoittaa kahvi-/mehutarjoilun!

Ilmoittautumiset myClub-tapahtumaan: https://simmis.myclub.fi/flow/events/7406073

Lisenssikausi 2024-2025 myynnissä

Kauden 2024-2025 lisenssimyynti on avattu 1.7.2024. Lisenssikausi on 1.8.2024–31.7.2025.

Lisenssit ovat ostettavissa Suomisportissa. Uutena lisenssituotteena on Nuorten harrastelisenssi, jolla urheilija saa osallistua kategorian muut kilpailut (esim. HSS cup) kilpailuihin ja ajat tilastoidaan. Lisenssien hinnat löytyvät Uimaliiton lisenssisivulta: https://www.uimaliitto.fi/info/lisenssi-2022-2025/

Jokaisella Simmis-uimarilla tulee olla voimassaoleva BlueCard-kilpailijalisenssi tai Nuorten harrastelisenssi. Lisenssi on hankittava heti, kun liittyy seuraan (vaikka ei heti kilpailisi), sillä se sisältää vakuutuksen, joka on voimassa myös harjoituksissa ja leireillä sekä kilpailumatkoilla.

Alle 18-vuotiaat uintikurssilaiset voivat ostaa Vesipeto Harrastepassin, joka sisältää koko vuoden vakuutuksen kurssien ajaksi (voimassa koko lisenssikauden)

Harkinnanvarainen tuki

Helsingfors Simsällskap antaa vuosittain rajatulle määrälle hakijoita alennuksia harjoittelumaksuista vähävaraisuuden perusteella. Harkinnanvaraisen tuen edellytyksenä on, että edeltävältä kaudelta ei ole velvoitteita auki seuraa kohden ja uimari on toiminut seuran arvojen mukaisesti.

Saapuneet hakemukset arvioidaan pääasiassa henkilökohtaisen tilanteen sekä avun tarpeen pohjalta. Toissijaisesti otetaan huomioon uimarin sitoutuminen harjoitteluihin edeltävällä kaudella, jäsenyyden pituus seurassa sekä muu aktiivinen seuratoiminta. Saapuneet hakemukset käsitellään toiminnanjohtajan ja puheenjohtajan toimesta ja esitellään seuran hallitukselle anonyymisti. Hallitus tekee lopullisen päätöksen tuen saajista.

Syyskauden tukihakemuksien hakuaika päättyy perjantaina 23.8.2024, kevätkauden hakemukset jätetään joulukuussa. Päätös tuettavista uimareista tehdään viikon sisällä hakuajan päättymisestä ja päätöksistä tiedotetaan hakijoille sähköpostitse. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen info@simmis.fi 23.8.2023 klo 16:00 mennessä. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja sähköpostitse.